Onsdag


Skolan rullade på rätt så fort och sen efter vi slutat så for jag iväg till björns och varit med en söt. Så kom hem vid niotiden och sen dess har jag hunnit baka lite eftersom jag kommer vara i elevfiket med två till resten av denna vecka, så ska bli super skönt att få slippa alla lektioner resten av veckan.

Måndag


Detta trallade jag omkring med på skolan idag, drdenim och en vit stickad tröja från monki + ett halsband.

Haft en rätt så skön dag med bara idrott, no och sen hk. Ikväll blir det träning som gäller, och nu jäklar ska det tränas eftersom det börjar närma sig kvantum cup!

Söndag



Helgen har tillbringats i mjöfjärden i Julias stuga med en massa andra avenyn avsnitt, bastande och snöbadningar, varit på dop, gjort ljusa slingor + ätit en massa godis och sånt gott. Så helgen har varit rätt så lugn och super bra!

Torsdag


Skolan rullade på som vanligt och efter den har jag varit och tränat, och vi har dessutom börjat tänka på att börja tävla igen så nu i februari har vi tänkt att köra igång! Känner mig redan nervös när jag bara tänker på det, hatar att tävla individuellt... Men känner mig ändå rätt så taggad på att börja tävla igen.
 
Hur skönt känns det inte att de är fredag imorgon då? jo superduperskönt!

2012-01-25

Stannade hemma ikväll och har bara myst på och varit ute med hundarna och gått en sväng. Är verkligen kär i schäfervalpen kan jag säga, så jädrans söt och go!

I'm frozen with this fear, that you may disappear before I give you the truth







Möttes av en supersöt schäfervalp när jag kom hem som vi ska ta hand om i några dagar. Så söt, glad och sprallig liten varelse, vill bara äta upp den!

Får se vad som händer ikväll, träningsfri så kanske far iväg på hockey med Frida w. Men tanken att bara vara hemma och slappa låter också rätt så bra, så får se hur det blir.

Tisdag


Bildbrist, så får bli en svammel bild från ikväll
Känner att bloggandet är helt nere just nu och har ingen tid för det så ja därför kommer det knappt upp någonting, men bloggar när jag har tid.
 
Dagen har iallafall varit rätt så bra med bara en vanlig lektion och sen efter skolan for jag hem till Ansa en sväng och sen vidare mot konfaträffen. Slutade även kvällen med två härliga girls på väg hem med bussen med en massa svammel och skratt!

It's nice to know that you were there. So thanks for acting like you cared and making me feel like i was the only one. Thanks for watching as i fall and letting me know we were done
















Hade en riktigt rolig kväll med Frida och Johan igår med filmtittande och promenad med snöbadningar.
Idag har dagen bestått av lite hockey tittande med Jonathan och Frida w och sen drog jag hem till han en stund.

Har precis slängt i mig lite mat och nu tänkte jag ta med mig hunden på en lång promis och få rensa lite tankar och sånt som snurrar runt i skallen just nu, puss

everytime i see you oh i try to hide away, but when we meet it seems I can't let go








Dagen har bestått utav hockey tittande med lite härligt folk och sen sjungande för Frida som fyller år, och ni kan ju bara gissa hur fint det lät.. Är även hos henne nu och sover här inatt, och ikväll kommer nog Johan hit en sväng så vi ska väll slå på en skräckis och bara ta det lungt!


FREDAG

Slutate vid ett men stått och pratat med ett gäng härliga personer ett rätt så bra tag så han inte med bussen in till stan så Frida p kommer hit nu istället!

TORSDAG


Bildbrist...
Var med Elin en sväng efter skolan och sen vidare mot träningen där vi körde ett rätt så hårt pass. Känns så jäkulst skönt med helg imorgon och blir att tillbringa fredagen med Frida p, toppen!

-

Drar iväg på hockey nu, ciao

I wish my brain had a map to tell me where my heart should go





'
Vart en bra träning och sen bastat och bubblat som bara den + en massa prat. Så känner mig helt trött nu så ska ta och krypa ner i sängen och försöka sova, puss

You think you've won this fight, you've only lost your mind





Sitter just nu här med lillebrorsan och ska snart dra iväg på träning med Julia. Känns väldigt behövligt efter en massa gofikande hemma hos Elin efter skolan!


New in

Jeans: Express // Tröja: Forever 21 // Halsband: Forever 21 // Skjorta: Old navy // Tröja: Forever 21 // Tröja: Old navy // Armband: Forever 21 // Huvtröja: ? // Huvtröja: Forever 21 // Linne: Forever 21 // Blus/skjorta: Old navy // Victoria secret underkläder // Rött läppstift // Parfym: DKNY // Parfym: Edhardy // Converse.
Ja det var väll det + lite underkläder och någon tröja.

Måndag


Skolan rullade på som vanligt idag utom att jag lyckades få till en finfin träff på volleybollen på gympan så tummen har börjat svälla upp och värker, haha..  Fick med mig hem Elin och Vanessa hit efter skolan och tog det bara lungt och pratade på om lite grejor och sånt!

Har lyckats fota det jag köppte i New york nu så det kommer upp ikväll.

Söndag


Var iväg och kikade på lite hockey idag och efter det gick jag upp till mormor en sväng och sedan vidare mot badhuset för träning och en hel del skratt!
 
Resten av kvällen ska jag försöka ta lite bilder på inköpen från New york och visa er vad jag fick med mig hem så det kanske kommer upp senare ikväll.

I love you, and it's killing me




Ingen lust med någonting just nu, vill bara lägga mig ner och sova typ.. Men far iallafall in till stan nu till Frida w och sover även där inatt, puss

Torsdag


Dagen har bestått med en hel del skratt och den fortsatte med ännu mer skrattattacker på träningen med Julia som man inte träffat på flera veckor. Fick även en super fin tröja av henne från san francisco som ni ser på bilden!

Känns skönt med redan fredag imorgon, och efter skolan far jag in till stan och träffar en söt! Så vi hörs imorgon kväll, puss


DAGENS

Jeans: Express // Tröja: Forever 21 // Halsband: Forever 21

Onsdag



Central park
Första skoldagen av den här terminen avklarad, superkul att få träffa alla igen iallafall.
 
Tänkte ta och visa vad jag köpt under veckan och få med allt på bild men får se hur det går med det eftersom jag tror jag somnar snart, även fast jag sovit fjorton timmar inatt.. ajja, det får nog bli till helgen för imorgon blir det träning efter skolan!

I wonder how i bought all the lies , you said that you would treat me right but you was just a waste of time










arkiv bild, för internet dampar..
Usch och blää vad trött jag är, har iallafall hunnit packa upp allt och fixat och sånt så har precis tagit en dusch och nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova och hoppas på att vakna utvilad och pigg för att traska iväg mot skolan imorgonbitti!

Hemma

Hemma i Sverige nu, landade för någon timme sedan och nu sitter jag på arlanda och väntar tills planet ska gå till Luleå vid tolv tiden. Är dötts trött eftersom klockan är snart fyra på natten för mig och jag har inte sovit en blund.. Men har iallafall haft en riktigt bra vecka kan jag då säga, och New york är helt underbart!!

-







Hockeyn var verkligen hur grymt som helst + att new york vann!! Har hunnit shoppa lite mer och varit vid world trade center och nu ska vi ut mot central park och sen chinatown.

Torsdag





Gick upp vid halv sju och gick till gymmet och stellde mig po lop bandet och sprang i 45 min och sen har vi varit ute resten av dagen och varit och gott vid times square och even shoppat lite. Visar allt ner jag kommit hem! Nu ska vi go ut och eta och sen blir det nhl match, ska bli hur kul som helst att fo se det!!

Onsdag






hej, haft lite gorm med internet och datorn jag hade med mig funka inte so for sitta po hotellets datorer istellet men det funkar. Er overlycklig over att det finns gym her po hotellet och do kan jag trena hela veckan, eftersom jag inte trenat po ett veldigt bra tag for jag varit sjuk. so var uppe halv sex idag och trena!

Idag har vi mest gott omkring och kollat lite och varit upp till the empire state building , helt aszuum var det att kunna se allt! Klockan er snart fem her so om ett tag blir det att go ut och eta.

He was everything, everything that i wanted, we were meant to be, supposed to be, but we lost it. All of the memories so close to me, just fade away














Sitter förhoppnigsvis på planet nu och har cirka 8 timmar kvar att flyga tills vi landar i new york, sen när vi kommer fram är klockan bara två där så blir att hålla sig vaken en bra tag innan man kan sova!


lalalalalaaa

Trött och rätt så taggad tjej som sitter här och skriver! Far iväg mot arlanda nu, bye bye sverigeeee

Måndag


For till Stockholm vid lunch och sen dess har vi varit en sväng i Kista och klippte mig även fast bara topparna. Sen har vi varit på arlanda nästan hela kvällen och väntat på farfar.
 
Nu ligger jag i hotellsängen och ska ta och sova, för imorgon ringer klockan 06.30 och det ser jag inte fram emot direkt.. Men kommer bli en sjukt bra vecka iallafall tror jag, världens bästa stad så!! Har med mig datorn så kommer slänga in nåt inlägg ibland! PUSS

2012-01-01




Haft en rätt så lugn dag, varit ute med Stina i backen och åkt med henne lite grann, spelat en massa olika spel dom velat och sånt, haha..

Är även sista kvällen här i Linköping för imorgon åker jag och pappa till Stockholm vi lunch och sen kommer farfar dit på kvällen, så blir att övernatta där och sen på tisdag morgon går flyget!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!