Less...


Tänkte bara säga att jag blir så jädrans arg på sånna som pratar skit om andra när dom inte ens känner personen dom pratar om, hur dom egentligen är osv.. Bara för att man hört rykten måste det inte vara så och allt man får höra av någon behöver inte vara sant och oftast är det inte sant heller. Så gå inte och prata skit om andra du egentligen inte känner, dom kanske är världens snällaste omtänksammaste person egentligen. För du vet inte för du känner inte personen så håll bara tyst.

Dag 12


Mina rädslor - 
Att förlora någon person som betyder väldigt mycket
Att någon man känner blir allvarligt sjuk ( familj, släkt, vänner)
Att inte veta vad man vill göra i sitt liv/ gymnasium osv.. 










Onsdag



Sjuuuk
Inge skola idag heller men känner mig som tur är lite bättre så imorgon blir det skola. Blir ju snart galen, regnet bara öser ner och det är första december imorgon och inge SNÖ!? Känns hemskt, fast ändå rätt så skönt då man t.ex inte behöver plumsa iväg till skolan i all snö som brukar vara.

2011-11-29




      Kryper ner i sängen nu och hoppas på att kunna gå till skolan imorgon men förutsättningarna för det är inte dom starkaste tyvärr. Känner mig helt rastlös och får snart liggsår att bara ligga i sängen och sova. Vill träna, träffa kompisarna och ja ni fattar, än att bara ligga här hemma helt döende och rastlös!


Dag 11




I min handväska -
Ett lypsyl, skolnyckel, pengar, busskort, tuggummi, och skolböcker.
Har nästan aldrig handväska nåmer så till skolan och träningarna så är det bbk-sim väskan som gäller.

Tisdag




Hemma idag också, febern vill inte gå över och halsen bränner. Har iallafall hunnit med och räkna lite matte och läst lite no till proven nästa vecka så känner mig rätt så säker just nu. Är helt inne i gg nu, så jädrans bra så ska passa på att se det nu när man har tid, tårarna faller stup i kvarten kan jag då säga!

Tävling


Är med och tävlar hos denna tjej, vill du också vara med? klicka här för att komma till tävlingen!

Gina Tricot




Blogresponse



Fixat blogresponse nu så fråga gärna nåt så blir jag super glad!

Måndag






Känner mig inte ett dugg bättre idag så vart att stanna hemma, hatar att vara sjuk. Ska försöka räkna några tal matte nu iallafall och sen krypa ner i sängen och slå på på gg med lite honungsvatten.

I miss how happy I was with you







Tagit fram min lilla kreativa sida och fått upp lite foton på väggen i som en massa ramar som hänger i varandra eller hur man då ska förklara det, bild kommer senare. Ska också ta och beställa hem lite nyare bilder någon dag, så hela min ena vägg kommer bestå av en massa härliga fotton!

CLOTHES


Dag 10





 
Någon du litar på - ↑

Söndag





Precis ätit en liten sen frukost, tänt första ljuset och lyssnat på en massa julmusik. Har även hunnit julpyntat klart, julen är det mysigaste som finns helt klart! Bara snön som saknas..
Har också gått och blivit sjuk så idag blir det bara att vara hemma och försöka bli frisk för har ingen lust att vara sjuk jusst nu.


Dag 9




Någon som alltid gör mig glad- många! Men Frida wennberg, även min kusin!


Trying to live without your love is one long sleepless night









Har dator förbud idag.. så har gjort några tidsinställda som kommer upp under dagen. Blir nog att fara och kolla på lite hockey med ansa vid halv ett tiden och sen bara chilla på resten av kvällen med henne troligtvis.

Lördag 26 november





Grattis till denna underbara vän som fyller år idag, du är gode bra du! 
Du finns här när jag behöver dig
Du är en av dom som alltid finns till för mig
Ett extra öra, ett råd och bara vara där
Är något du alltid med dig bär!  ++ en galenpanna, rolig, helt jädrans cp ibland osv.. haha!


Fredag




Han inte blogga någonting igår men for iallafall på simträning efter skolan och sen till ishallen och kollade på hockey med ansa, så kom hem först vid elva.
Känns så jädrans skönt med helg nu. Tror jag bara ska vara hemma ikväll och ta det lungt, äta lite gomat med familjen och bara mysa på! Ska iallafall gå ut och gå en sväng med hunden nu, PUSS

Dagens




Onsdag



Far iväg till badet nu med ansa för lite träning!

Det som en gång va du och jag, e nu idag ett pytte litet sak som inte slutade så bra, för när jag lutar mig tillbaka ser jag bilder på oss, vill inte sakna dig och det vi hade
















Tänkte bara säga att jag kommer blogga när jag hinner eftersom det känns lite stressigt att hinna med allt jusst nu. - skolan, träning, kompisar, läxor ja ni fattar men ska väll försöka att få upp minst två inlägg per dag!


Tisdag









Gick hem från skolan först vid halv fem ungefär och då gick jag hem till olivia med ansa och henne, fick oss en hel del skrattanfall på vägen till olivia kan jag säga, låg för det mesta på gångbanorna och dog lite halvt. Helt sjukt hur kul man har med dom dära brudarna!
Kom hem vid halv åtta tiden och har suttit och pluggat sen dess så nu ska jag mysa ner i soffan med lite te och en film. PUSS

Måndag




Mobilkvalla
Varit ute och gått med ben i nästan två timmar, kändes hur skönt som helst att bara gå runt lite här och där och medans så lyssnade jag på lite kemi om kol som vi har prov i om någon vecka men tänkte börja plugga i tid den här gången och istället för att bara läsa i boken så laddade jag ner det till min mobil och få det uppläst, men kan ju säga att allt det dära pratet av en gubbe som babblade på om en himla massa saker vart man rätt så less på, och inte ens hälften av det fastnade i min skalle.. 
Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i sängen och försöka få mig lite bättre sömn inatt, PUSS

Dag 8



Senaste gången jag grät och varför - Igår kväll, lite personliga anledningar så det går jag inte in på.

Nothing will ever come between us, cause i'll be standing right next to you









Skolan rullade väll på som vanligt idag, gjorde pepparkaksdeg på hkn, gottgott! Och så får man ju lite julfeelings samtidigt + att det kommit lite snö! Ikväll blir det nog ingen simträning eftersom julia är sjuk och ansa har en massa plugg men far nog ut och springer en sväng iställe. Bion igår var iallafall väldigt bra, men känns hemskt att andra delen kommer ut först om ett år..

I want you back so bad






Sticker iväg in till boden nu för bio med ansa och olle!

Söndag





Snodde lite bilder från saras blogg, hade med mig kameran men då hade jag ju såklart glömt minneskortet hemma..
Hade iallafall en kalasbra kväll igår med dom bästa tjejjorna! kvällen bestod av spökhistorier, en massa tokiga lekar, dans, skratt osv..  Sen vid tolv tiden vandrade jag och elin genom sävast och hem till henne. Har kommit hem för ett tagsedan så nu ska jag ta och hoppa in i duschen för ikväll blir det bio med olle och ansa, lär bli toppen! PUSS

Lördag




Varit på ica och köpt lite godis med brorsarn precis så nu sätter vi oss och ser på pirates of the caribbean 4. Ikväll blir det att fara på partajjj med ett gäng härliga brudar hos sara och sen slaggar jag nog över hos elin, låter som en helt galen bra lördag! Men bloggnigen blir nog inte lika bra tyvärr, PUSS

Dagens







Fredag

Far iväg mot ansa med olle nu. Ha en bra fredag kväll hörrni, PUSS


Dagens



 
Traskade runt i detta idag, men kan säga att ta på sig denna tröja är ett stort misstag för den kliar så man blir helt galen! Tröjan är ialla fall från hm och så drdenim såklart + halsduken från bikbok.


Why can't we just forget the past?








For in till badet idag vid åtta tiden, sen till skolan och åt lunch + en lektion no, så det har varit en väldigt chill dag. Får se vad denna fredakväll har att bjuda på, trolligtvis blir det att vara med ansa och olle. Känns iallafall underbart med helg kan jag då säga!

Dag 7 - Fobier




1. Trånga utrymmen
2. Småfåglar
3. Att bli magsjuk
4. Flygtoaletter
5. Myror 


we are not gonna do the same mistake all over again





En liten snabb titt på vad jag hade på mig idag, skjortan från jc + svarta drdenim. Känner att jag har noll smycken att ha på mig jusst nu så måste försöka fara och hitta mig några snygga någon dag!

Dag 6 - beroende





I miss you, I miss your smile and I still shed a tear every once in a while







Morsningkorsning, haft en rätt så bra dag med bara 3 lektioner och sen fick man gå runt och prata med olika lärare om betyg och sånt. Känns hemskt att ha E i matte jusst nu... men annars känner jag mig nöjd!
Blir ingen simträning ikväll eftersom jag varit sjuk och känner mig inte riktigt bra ännu, så ska iställe fara iväg med ansa och kolla på brors hockey match vid åtta tiden!


Stop saying I wish, start saying I will




Suttit och fixat ihop en ny header så nu ser det lite bättre ut iallafall. Känner mig lite bättre jusst nu så förhoppningsvis blir det skola imorgon!

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan






kan nog inte bara säga en person, men utan familjen och alla underbara vänner skulle det vara helt omöjligt att leva.

Onsdag




Har feber och halsont så stannade hemma idag, ska ta och sätta mig och räkna litte matemáticas och sen krypa ner och se på gossipgirl och bara mysa på resten av dagen och försöka bli frisk. PUSS

Dag 04 - Min senaste kyss




I sommras. Den grabben betydde verkligen väldigt mycket för mig, men nu kan man väll säga att vi har tappat kontakten av lite olika anledningar men det ska det bli ändringar på nu förhoppningsvis!


You say you love me that's the part I can't forget





Kändes hur skönt som helst att fara och träna på morgonen och kände mig ännu mer taggad och pigg faktiskt. På skolan har jag däremot gått runt med en sprängande huvudvärk och trött som bara den, så gick hem lite tidigare och sov ett tag. Ska ta och plugga in lite engelska till imorgon nu och sen lägga mig och se lite gossip och dricka lite te, låter rätt så bra! PUSS

Dagens





2011-11-14


Träningen gick finnemang och imorgonbitti blir det att gå upp vid sextiden för att fara till badet för lite morgonträning innan skolan, hääärligt! Vi hörs, PUSS

Måndag


Haft en rättså bra dag med badet, lite no och sen hk och käkade lite gottgott. For hem till mig med olle efter skolan och pluggade lite spanska och sen kom även frida p förbi en sväng, trevligttrevligt! Har precis ätit lite mat och ska bara packa simväskan och sen fara mot badet för träning, puss

Dag 3


Frida p, även min kusin för er som inte visste det. Hon är iallafall asbra och ställer alltid upp för en!

Ny jacka


Fick mig en ny vinter jacka i fredags, loveit!

I pray to god everyday, to keep you forever


Sitter och försöker få ihop en ny desig men det går väll inte så bra kan jag säga och mitt tålamod är inte det bästa heller.. Men det vart iallafall ingen hockey har isället varit ute och fotat lite och sen suttit med det hära så ska nog ta en liten paus nu och koncentrera mig på läxorna iställe!

Söndag


Lite gamla småsöta bilder på mig och frida, haha 
Kommit hem nu precis, har verkligen haft en väldigt bra helg med pappa och syskonen, frida och en massa andra släktingar! Ska försöka hinna mig ut och fota nu en liten snabbis och sen fara och kika på lite hockey men får se hur det blir med det för har ett berg med plugg och andra grejor som måste fixas känns det som!


Dag 2




                                                    ↑
Har direkt ingen bästa vän men dom hära brudarna är väll dom jag umgås mest med nu och finns alltid där när det behövs!


Dag 1



1. Jag älskar att vara lång
2. Jag skulle vilja testa någon ny sport kanske innebandy typ, men har ju simningen men man blir så less ibland!
3. Jag stör mig otroligt mycket på personer som låtsas vara så jädrans osmarta för att få uppmärksamhet
4. Jag älskar att fara ut och springa i skogen för sig själv
5. Jag går ofta och pratar med mig själv

-

Dag 01 – 5 fakta om mig + bild
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 - En person som alltid ställer upp för mig
Dag 04 - Min senaste kyss
Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan
Dag 06 - Beroende
Dag 07 - Fobier
Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför
Dag 09 - Någon som alltid gör mig glad
Dag 10 - Någon som du litar på
Dag 11 - Min handväska
Dag 12 - Mina rädslor 
Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 14 - Min första kärlek
Dag 15 - Den här sommaren
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Någon som du saknar
Dag 18 - Något jag ångrar

SOMMAR BILDER

Lite bilder från sommaren
                 ↓




























































Torsdag


Sitter hära och borstar tänderna och ska snart börja traska iväg mot skolan. Idag kommmer pappa, tove och stina hit från linköping och ska vara här till på söndag så ska fara till frida w efter skolan och kommer också sova hos dom med pappa och mina två små syskon! Så kommer troligtvis inte blogga någonting under helgen kanske slänger in nåt inlägg nån gång om jag hinner. Har även konfa läger på lördag men får se om jag ska gå eftersom pappa och dom är här nu och sen kommer typ massa andra från släkten för farfar fyller 70, men får se hure blir! Vi hörs, puss

ONSDAG


Far iväg mot badet nu med den brud, PUSS

doesn't matter what you say i'm still gonna fell this way



Skolan rullade på som vanligt, är träningsfri ikväll så ska ta och plugga lite nu och sen ikväll blir det antingen badet med ansa eller fara och kolla på hockey!

Tisdag


Grönan med julia i sommras
kommit hem från träningen för ett tag sedan så ska gå och göra i ordning lite te och en macka och sen mysa mig ner i soffan för lite gossip girl tittande!


I will be waiting here for you till the end


Sitter och lyssnar på en massa bra musik och ska snart börja traska iväg till skolan, slutar vid 4 ungefär för måste gå och göra en engelska diagnos som jag missat och sen skynda mig hem och äta sen rusa iväg till bussen för träning! så bloggar senare ikväll, puss


du är den enda som tagit upp min tanke kraft 24/7


Känner att jag behöver lite mer sömn inatt så tänkte gå och lägga mig nu. Träningen gick iallafall bra och börjar faktiskt känna lite sug efter att börja tävla igen, men har aldrig gillat det för blir alttid så extremt nervös och känns bara som en stor press.. Men nästa år då jäklar! + att jag får 500kr om jag är med och tävlar så kan ju tänka så iställe, haha.


you've got that smile that only heaven can make


Somnade direkt när jag kom hem så känner mig lite piggare nu iallafall. Ska ta och packa simväskan nu och sen fara iväg mot badet för träning, känns som om det var väldigt längesen vi simmade sist, så det ska de bli en ändring på nu!


måndag


Trött som ett as som sovit 3-4 timmar börjar jag bege mig mot skolan, hörs senare!

so when i think of the time that i almost loved you, you showed your ass and i saw the real you


Sitter och laddar upp massa bilder från sommaren och drömmer mig tillbaka, så en bildbomb kommer upp någon dag nu till veckan. Ska snart gå och ta mig en dusch sen hoppa ner i sängen och slå på lite gossip tror ja. Känner mig inte taggad för skola imorgon kan jag då säga...

cuz honestly you turned out to be the best thing i never had


Varit ute och promenixat med med hunden precis, rätt så skönt att bara gå om kring med hög volym i öronen och bara gå runt och tänka lite för sig själv. Ska ta och städa garderoben nu för det behövs verkligen, sen blir det att dra på sig träningkläderna och fara ut och springa!

much more than a grammy adward, that's how much you mean to me


Söndag imorgon... Känns som om lovet har rusat förbi, hade gärna kunnat ha en vecka till (minst). Har iallafall haft ett väldigt bra lov kan jag säga! Hörs imorgon, puss


jag skulle ge dig hela världen om jag bara kunde


Går ut och går med ben nu och slår på lite bra musik i öronen! Ikväll blir det bara att stanna hemma och mysa på, låter rätt så bra! PUSS


PICTURES
















lördag


Håller på att ladda upp bilder från igår kväll så dom kommer upp snart. Efter basement igår sprang vi runt som tre hyperaktiva ungar och letade efter någonstans att köpa lite gosaker, sen drog vi hem till ansa och chillade järnet! Hade iallafall en väldigt bra kväll/natt kan jag säga.

basement



Färdigsminkad och klar så drar iväg till ansa och olle nu!

för han var bäst men kommer aldrig mer tillbaks, för han flyger iväg som ett pappersflygplan


Musiken på högsta volym och sitter och gör mig klar för att snart fara och träffa en saknad och ansa. Sen ikväll blir det basement med dom brudarna och efter det så drar vi till ansa och sover där, lär bli en toppen fredag! PUSS 


jag vet allt om dig, för du har varit min


For in till badet med ansa vid 6 tiden och chillade runt där, så har precis kommit hem. Känner mig rätt så frusen nu efter att ha suttit och väntat vid medborgar i en timme på bussen, så kryper ner i sängen nu och slår på en film eller nått och tar och kokar mig lite te!


jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så


Far och möter upp brorsorna snart och far till farmor o farfar för lite plättätande!


when i look at you i feel alright


Kommit hem från badet nyss. Vart inte så mycket träning för oss, checkade mest runt på lite hetingar isälle, haha!
Men nu ska jag gå och vara lite social med frida och mormor, hörs imorgon!

I pray to god every day that you keep that smile


Bildbrist
Precis ätit en gomiddag med frida och mormor så nu cyklar jag iväg till badet för lite träning med ansa. Hörs senare!


living young and wild and free


Springer iväg till bussen nu in mot stan till mormor med frida, får se hur kvällen blir antingen simträning med ansi eller så drar jag till björns en sväng och sen slaggar jag över hos mormor med frida, låter helt okej!

onsdag





Hemavan2011
Sitter och lyssnar på en massa bra musik och gör mig klar med frida och snart drar vi iväg till sävast för att hämta lite grejor och sen tillbaka till stan mot mormor för att sova där inatt, sen ikväll far jag kanske till björns en sväng och träffar en söt medans frida är på träning men får se hur det blir!


new in



Haft en mycket trevlig dag inne i luleå med tre härliga brudar! Köpte mig 2 st huvudbonader, halsduk, lösögonfransar, nagellack + ett par svarta vantar! Åker iväg mot frida nu, hörs senare!


Tisdag


Fick kämpa mig upp i sängen för att inte somna om, ajja cyklar iallafall iväg till busshållsplatsen nu och möter upp sara, elin och vanessa. Hoppas komma hem med kanske en mysig tröja i någon roligare färg och en huvudbonad!


i look up in the sky no longer seeing you, look up in the sky see the sun coming through


Vart kvar på badet lite längre så kom hem vid tio tiden först. Känner mig döttstrött jusst nu och att veta att man ska upp cirkus 08:00 känns ju inge bättre direkt, hade gärnat tagit en lååång sovmorgon men nä nu blir det luleå med två härliga cheyor för lite shopping iställe. Så bloggen kommer nog stå rätt så stilla imorgon, för efter luleå drar jag iväg till frida och slaggar över där!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!