Torsdag


Är nu hemma från en super härlig vecka i kåbban med en massa slalom och skoj på dagarna, tränat på kvällarna, bastubad, gomiddagar med familjen och en hel del skratt! Har dessutom testat åka snowboard en av dagarna, men låg mest på backen och svor och var arg att det inte gick så bra, men skyller på att det var fel bräda. Igår lyckades jag även köra in i sam i väldigt hög fart så jag flög som en vante och gjorde mig illa rätt så rejält, så nacken och axeln är helt kraschad idag..

Har hunnit med en springtur nu på kvällen också, tycker det är så himla härligt att bara springa omkring lite här och där och med lite musik i öronen, och när solen skiner och våren närmar sig är det bara ännu bättre! Just nu är jag ganska så slut i hela kroppen så kryper ner i sängs och tar en lång sovmorgon imorgon, ska bli så sköönt!

Lycklig

Jaa rubriken beskriver de mesta, hade verkligen en super mysig kväll ute i bodforsen igår! Längesen jag varit på såhär bra humör, haha. Är som sagt i kåbban just nu och kommer vara här tills på torsdag. Så idag har jag och mina två bröder åkt hela dagen lång, sen så har vi haft lite födelsedagsfirande för 18åringen med tårta och sådant gott. Imorgon kommer också Frida och hennes familj hit så ska bli kul! Kramkram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!