2011 resume

Januari


-Kommer inte ihåg mycket från den månaden men var med Elin vars man än gick vet jag iallafall. Adidas koftorna användes för mycket.. + att jag såg ut som ett åädigjosjefjörit.


Februari


- Var med Elin nästan varenda sekund och vi hade galet kul.


Mars




-Sportlov hos pappa. Umgicks med vännerna och mer kommer jag inte ihåg.

APRIL



- For till Budapest med pappa och Frida w. Fyllde år,  hade påsklov och sen for jag till hemavan en vecka och åkte slalom med familjen och Frida p och deras familj, något man saknar!
Maj- Börade äntligen bli lite varmare och vårigt ute! Träffade för första gången den personen som betydde väldigt mycket men har tappat kontakten helt med nu. Fot till norge i några dagar och sov i tält och hade galet kul med några från skolan.

Juni- Hade askul i skolan dom sista dagarna, sen skolavslutning. Var mycket med Olivia och var också en hel del med Joona. Tältade med vännerna och hade många härliga sena utekvällar!
Juli- Lämnade boden för ett bra tag och även en underbar person för att fara till pappa med frida, och sen turkiet där vi hade nå jäkulst kul! Kom hem och spenderade några dagar ute på landet i sant annas skärgård och hade lite små i livet, haha.
Augusti- Kom hem tilll boden igen och
Maj

- Känns som om mitt liv förändrades lite här, jag började klä mig "bättre" enligt mig då, tycker mitt utseende förändrades lite, fick bättre självförtroende, ja sånt. For till stockholm med Julia och shoppade och gick på grönan. Träffade den personen som kom och skulle betyda väldigt mycket och spenderade tiden med han rätt så mycket. 

Juni





- For till Norge i några dagar och sov i tält och hade galet kul med några från skolan. Var mycket med Olivia och var också en hel del med Joona. Tältade med vännerna och hade många härliga sena utekvällar!

Juli




- Lämnade boden för ett bra tag och även en underbar person för att fara till pappa med Frida p, och sen vidare till Turkiet där vi hade nå jäkulst kul! Kom hem och spenderade några dagar ute på landet i st annas skärgård. Var rätt så mycket med Julia när jag kom tillbaka hem till Boden. Var även i mjöfjärden med Julia och Frida några dar och hade det super kul kan jag säga!

Augusti



- Var mycket med Frida p, många härliga sena cyckel turer runt om i Boden. Var i hennes stuga och badade, paddlade kanot, tränade och bara levde livet. Vart en hel del fotbolls tittande och dagar/kvällar på björknäs med härliga personer och en fotboll. Började även att blogga och for till abisko med klassen vid skolstarten.

September




- Träffade den personen som har betytt en hel del under dom hära sista månaderna. Var i Stockholm med Olivia, Och umgicks en hel del med vännerna.

Oktober


-  Var konstant med Olivia och Ansa och har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde! Hade rätt så mycket i skolan som prov och redovisningar.

November





- Höstlov hemma i Boden med vännerna. En hel del kvällar spenderades på badet med ansa. Började få tillbaka kontakten med Elin vilket har varit asbra!

December

- Varit sjuk mesta delen av den här månaden, så har inte tränat nåt nästan.. Umgåtts med Elin en hel del! Träffat en underbar person♥

Ja det här var väll lite snabbt och slarvigt hur det här året har sett ut, är väldigt nöjd med det även fast det haft sina brister ibland.

31 December

Dagen har till mesta del bestått utav att umgås med systrarna dvs, varit ute i backen, spelat wii och en andra massa spel och sånt. Håller på att skriva ihop en årsresume just nu, så den dyker troligtvis upp senare ikväll. Hoppas ni har ett bra slut på detta år och att ni får ett super år framför er! puss

When I text you it means I miss you. When I don't text you it means i'm waiting for you to miss me







Framme hemma i Linköping nu, resan har varit lite tjorvig med förseningar och var tvungen att byta tåg och sånt. Så känns väldigt skönt att precis ha duschat och nu krypa ner i en nybäddad säng, och vakna upp i morgon av två efterlängtade småsystar som väcker en!

FREDAG

Håller på att packa ner det sista nu och samtidigt försöka vara lite social med Olivia som har kommit förbi. Far iväg mot kallax om bara någon minut, men har med mig datorn så bloggar senare troligtvis! PUSS

There's a thin line between the dark side, and the light side





Håller på att ladda ner lite musik och springer runt och packar för fulla muggar jusst nu.

Imorgon blir det förhoppningsvis att träffa olivia en sväng innan jag far och sen går planet vid fyra tiden till stockholm och sen vidare med tåget mot linköping.

-

haha, som ni kanske förstog så var det inte jag som skrev det förra inlägget. Elin...

Torsdag


Hade en väldigt mysig kväll i svartbyn igår och efter det for jag tillbaka till frida. Vi tog en sovmorgon till tolv ungefär och sen for vi in till stan en sväng.
 
Nu håller jag på att packa förfullt, kläder ligger lite här och där i mitt rum jusst nu och försöker att inte ta med mig förmycket, för shoppa det ska jag!!
Ska iallafall ta en liten paus från all packning nu och gå och möta upp elin för lite talk och ett adjöö.

Destiny is something you just can't cheat




Tagit det lugnt hela dagen och bara slapppat med frida men nu blir det lite andra banor, drar iväg och träffar en snygg i svartbyn och senare ikväll far jag till frida och slaggar över där!

-

Hade inte varit helt fel att springa runt på dessa ställen igen och sola och bada.. Men om en vecka springer man omkring på new yorks gator, inte helt fel de heller!

Tisdag


Far in till stan nu och möter upp Frida, sen far vi hem och drar på oss träningskläderna och sticker ut och springer. Kan säga att det är väldigt efterlängtat att kunna dra på sig joggingskorna och fara ut och springa benen av sig!!

Sometimes you just need to put the past away and move on with your life





Denna måndag kväll har varit rätt så lugn, varit ute och fotat en sväng och träffat emelie och sara en snabbis, sen suttit fastklistrad framför en film.

Imorgon kommer Frida hit så blir att vara med henne och sen sover hon här, så lär bli en bra dag men bloggningen lär bli dålig, ajja puss!

Måndag

Varit till storheden en snabbis idag och köpte linskydd till kameran. Nu ska jag ta på mig träningskläder och fara ut med hunden, och sen blir det bastu!

I wanted everything to stay the same but feelings fade and peple change





Varit med elin hela kvällen och vi har bara tagit det lugnt, varit ute och gått en sväng och fikat lite lussebullar och druckit te.
 
Imorgon hade jag tänkt fara in till luleå för måste köpa ett linsskydd till kameran. Sara köpte egentligen ett idag till mig men det råkade bli fel storlek, men har fått låna ett av hennes tillsvidare iallafall!

Söndag


Dagen har till mesta del bestått av att förstå mig på kameran och även fotat en hel del. Har precis avslutat ännu ett till julbord, less på all julmat jusst nu..
 
Ska nog ta och ringa elin nu och se vad hon har för sig ikväll och be henne pallra sig hit!

Juldagen


Hej finisar, tänkte visa vad jag har fått men tar och skriver iställlet tillsvidare.
En systemis, canon 1000d+ lite grejer till den, cirkus 5800kr som ska shoppas upp i newyork, några present kort (carlings och monki), rese necessär, biobiljett + lite småsaker!

Så kan bara säga att jag är hur nöjd med allt som helst och hade en riktigt trevligt julafton.
Nu ska jag ta med mig kameran och gå och möta upp sara och gå och fota en sväng i det fina vädret som är, puss

-


z
Har haft en riktigt trevlig julafton kan jag då säga och är supernöjd med julklapparna! Frida och dom har åkt hem för ett tag sedan, och nu tänkte jag sätta mig och se en film en stund.
Visar vad jag fått för nåt imorgon!
Känns hemskt på nå vis att det är ett helt år till nästa julafton, haha..

Julafton


24 december

God jul hörrni, hoppas ni får en superbra dag!
Far iväg in till farmor och farfar nu med familjen för att äta lite julfrukost med dom, så stannar väll där en tag och sen far vi hem igen. Och sen senare idag kommer frida och hennes familj + mormor hit, så det lär nog bli en väldigt bra julafton!

Maybe cause we spent so much time, and i know that it's no more




10 minuter kvar tills det är julafton känns inte alls som om det tycker jag. Har precis sett klart en riktigt bra film och ska nu ta och dricka lite te och sen krypa ner i sängen.
 
Imorgon blir det att kliva upp relativt tidigt för att fara iväg till farmor och farfar för äta julfrukost med dom och familjen. Slänger kanske in något inlägg om jag får tid men annars får ni ha en bra julafton, puss!

23 december


I've had so many words but i had no courage




Glad tjej som sitter här och skriver, jajamen!
Dagen har bestått av lite städande, bakande, bastande, fotande och en promenad med ben. Har precis ätit klart en god laxsallad och nu blir det att klä granen och göra knäck + lite julmusik!

FREDAG

Ska dra ut och fota en sväng så det kommer upp lite mer nyare bildern. Sen blir det att klä granen och göra knäck och lite andra gosaker!

Life is too short to stress yourself with people who don't even deserve to be an issue in your life








Kvällen har bestått av en massa prat och promenader med elin lite här och där i sävast + knäcka nötter, julmust och pepparkakor.
Imorgon blir det lite sista julbak och sånt mys med familjen och bara vara hemma troligtvis. Vi hörs!

TORSDAG

Fick sluta vid halv elva ungefär och sen dess har jag varit med ansa och vi har varit och gått runt och kikat på stan litegrann, och medans hon klippte sig gick jag upp till mormor och fikade en sväng. trevlans!
kvällen kommer tillbringas med elin så ska ta och gå och möta henne nu och sen får vi väll se vad vi hittar på. puss

Some people are meant to fall in love with each other, but not meant to be together








Varit ute och gått med elin och bara gått runt och pratat om lite allt möjligt en sväng, välbehövligt!
Har sovmorgon till halv tio imorgon och så ska vi bara dit och få betygen så en rätt så meningslösdag men ska bli dunder skönt med lov iallafall!!!

People say hate is a strong word, but so is love and people throw that around like its nothing







Haft lekar för 6orna hela dagen så det har varit en rätt så chill dag. Har precis varit ute med hunden en sväng och senare ikväll blir det nog att vara med elin. Får inte träna än så länge så det är bara att vila, less blir jag kan jag då säga.

Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile









Suttit och sett klart gossip girl säsong 3, riktigt bra! Förövrigt känner jag mig hur trött som helst så tänkte faktiskt krypa ner i sängen nu och sova, känns som en rätt så bra idé. puss

TISDAG

Vart en andra plats i år igen på innebandyn, känns väll lite surt men vi spelade på bra iallafall! Innebandy är galet kul dessutom, hade gärna börjat men känns lite sent att börja nu.
Resten av kvällen ska jag bara slappa och inte göra ett dugg, och hoppas på att inte bli mer sjukare igen efter sprungit runt på planen hela dagen och brunkat på!

You don't have to save me just need you to follow cause we made it all this way, I won't ever give up of something that's so strong, yeah we made it all this way












Sitter och nöter låtar och checkar runt på en massa bra bloggar och tar in lite inspiration. Taggar även för innebandy cup imorgon, attans vad kul sånt är speciellt när man får vinna så kämpa, jo de ska vi bannemig göra! Trottsar dock förkyldningen och hoppas på att inte bli sjukare. Så ska försöka få lite bättre sömn inatt och inte somna vid 2 och vara döttstrött på morgonen, wish me luck!

They say that home is where your heart is, so follow your heart, you know that you can't go wrong







Humöret är helt nere, helt nere. Blir bara så less just nu och besviken ja allt sånt gorm. Kan bara tacka elin för att hon stått ut och lyssnat på mig och mitt klagande, gnällande och konstant pratande i luleå! Köpte iallafall klart några julklappar och resten köper jag i newyork, lite försenade men det funkar.

Dagens

Skjorta: gina // Tröja: monki // Jeans: Drdenim

There'll come a day when you're losing your way and you won't know where you belong







Skönt att börja nio hela vecka och inte ha någon mer lektion, så den här korta veckan lär bli rätt så bra säkert. Ska bli grymt härligt med jullov sen också!

Nu hade jag tänkt hoppa i säng och hoppas vakna upp imorgon frisk som en nötkärna. Kan ju alltid hoppas iallafall... Imorgon blir det trolligtvis att fara till luleå med elin efter skolan och köpa några julklappar. Vi hörs, puss

-

old times, gulligt!

SÖNDAG

Förklyldningen blir inte att dugg bättre snarare sämre.. Så idag har jag bara varit hemma och vilat, varit ute och fotat en stund och även rensat och fixat i garderoben lite smått!

LÖRDAG

Turkiet2011
Har precis vaknat och ätit lite frukost, får se vad man hittar på idag hade gärna farit och tränat men nej då är det såklart jag som blir sjuk hela tiden och börjar träna för tidigt så nu är det bara att vänta tills jag är 110% frisk. Kom också på att det är precis en vecka kvar till julafton känns helt konstigt på nå vis, hela december har bara susat förbi. Julafton kommer förövrigt tillbringas här i sävast med familjen och även med fridas familj så det lär bli toppen bra!

You can't play our broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel







Kvällen tillbringades tillslut med fyra glada tjejor promenerandes här i sävast med en massa skratt och prat, trevlans! Så har precis druckit lite te och tagit mig en lång varm dusch och hade nu tänkt krypa ner i sängen och läsa en bok och sen sova och vakna pigg och utvilad imorgon. puss

Let go of those who bring you down and surround yourself with those who bring out the best in you








Budapest2011
Kvällen vart inte som enligt planerna, men istället så kommer olivia hit om ett tag och gör mig sällskap denna fredag kväll! Fick även tillbaka matte provet idag och kan säga att jag fick mig en chock att det gick så bra, från ett E till att få ett B känns ju helt kanon. Ha en bra kväll hörrni, puss

Fredag

Mår bättre idag så for iväg till skolan, har ändå bara sett film och precis varit och köpt godis till the grudge som vi ska se efter lunch. Sen ikväll blir det tjejkväll, så en rätt så bra fredag ser det ut att bli!


-



Känner mig ovanligt glad just nu, sitter och lyssnar på musik och googlar på olika saker man kan göra i new york när vi far dit. Har redan några saker bokade som vi ska göra som Nhl match, åka helikopter över, shopping såklart och mer roliga grejer blir det! Kommer även bo på manhattan mittemot madison square garden. Och kan bara säga att jag längtar som bara den, kommer bli hur bra som helst.
Det skulle inte sitta helt fel att ha en lägenhet på manhattan när man blir äldre!!

TORSDAG

Hemma idag också, känner mig iallafall lite bättre så hoppas på skola imorgon + att vi bara ska se film, och sen på kvällen ska vi ha tjejkväll så vill verkligen bli frisk till imorgon!

-


Slängde ihop en ny header, om du inte kan se den tryck f5 eller uppdatera bara sidan så kommer den fram!

SJUK

Ligger hemma med mina två kära vänner febern och halsont.. Är så jädrans less på att vara sjuk nästan hela tiden kan jag då säga. Ska iallafall slå på en film nu och mysa ner mig i soffan med en massa filtar + lite te och en apelsin! Då vet ni det, puss

TISDAG

Suttit och trixat lite med designen och slog ihop en ny snabb header som ni ser. Nu ska jag sätta mig med en varm kopp choklad och en lussebulle i handen och mysa ner mig i soffan + gossip och hoppas på att inte bli sjuk igen! puss

LUCIA

Dagen har till mesta del bestått av lucia träning och sen uppvisningen av det så det har väll varit en rätt så bra dag. Blir ingen träning ikväll eftersom jag har börjat få ont i halsen och blivit ännu mer förkyldare igen så ska ta och bara vila, kanske far iväg till luleå ikväll och kollar på hockey men får se hur det blir.

oh, the truth hurts and the lies worse, how can i give anymore when i love you a little less than before?









Känner mig som en isbit just nu så tar och går och bastar, skönt! Blir ingen träning ikväll eftersom jag och vanessa ska slagga över hos elin, tradition att sova där dan innan lucia vettni.

MÅNDAG

Helt okej dag på skolan med lucia träning och sen lite julbord på hkn + att få sluta tidigare.
Men sen när jag väl kommit hem var det bara att traska iväg till skolan igen för att lämna in bildmappen eftersom betygen sätts idag.. Känns som om det är minst 30 minus ute, hatar kylan vill ha sommar!!

What goes around comes around





Sommar♥
Träningen gick finemang och kändes hur skönt som helst att ta ut sig till nästan 100%, Bubbeln måste dessutom vara det bästa som finns efter man tränat! Resten av kvällen ska jag bara ta det lungt, sätter mig väll säkert och ser på gossip eller nåt liknande.

SÖNDAG

Tvingade mig upp vid nio tiden för att fara iväg mot mariakyrkan med olivia, satt där i cirkus 2 timmar och lyssnade.. Snart blir det träning iallafall så ska bara packa väskan och sen springa till bussen, hörs ikväll!

LÖRDAG

Varit ute och sprungit och sen bastat, årets första snöbad också! Ikväll blir det att bara vara hemma trolligtvis, äta lite gomiddag och bara mysa på. PUSS

SNÖ


Fredag

Sitter på bussen på väg hem från Luleå med olivia. Köpte faktiskt inget för tänkte spara så jag har mer pengar när jag far till new york. Gick och åt på daggan iallafall! Nu ska vi bara hem en snabbis och sen åka in till stan för hockey, vi hörs!


Let me hold you for the last time it's the last chance to feel again, but you broke me, now i can't feel anything









Pluggat klart för ikväll och känner att jag kan allt just nu, hoppas bara det stannar kvar i huvudet tills provet är gjort. 
Hur skönt känns det inte att det är fredag i morgon? jo underbart! + att sen är det ingenting kvar i skolan som prov och sånt. Far iväg till luleå efter skolan i morgon med olivia och hoppas hitta lite tillskott till garderoben, och sen senare på kvällen far vi och kollar på hockey! Så bloggar när jag hinner, puss

DAGENS

Jeans: Drdenim // Linnea: Monki // Cardigan: Hm

Torsdag


Lite suddiga bilder från dagen!
Spelat upp romeo och julia teater hela dagen för skolan, riktigt kul var det! så har inte haft några lektioner idag, rätt så skönt. Har no prov imorgon så ska plugga in det sista nu och sen fara på träning om jag hinner, puss


Onsdag

Skolan rullade på rätt så snabbt och det kändes som om det gick ganska bra på matte provet. Känns väldigt skönt att ha gjort bort det så nu är det bara no prov, so inlämning och svenska teater kvar. Så kvällen kommer bestå av en massa pluggande och skrivande.

Tisdag

Allt pluggande slutade med att jag somnade över bordet på matteboken.. Och att vakna upp sen och inse att man sovit i en timma blev jag inte direkt gladare av så hoppas jag kan det mesta till i morgon för nu orkar jag inge mer. Så kryper ner i sängen nu, känner att jag verkligen behöver sömn! puss

You can't start a fire without a spark





Stannade kvar på skolan till fem och pluggade matte med olivia och sen traskade vi hem till mig och var här en stund. Ikväll ska jag sätta mig vid matteboken, slå av datorn och mobilen för att kunna koncentrera mig på matten och försöka få in allt till provet i morgon, känner att jag måste få lite bättre än godkänt iallafall!


Dagens


Jeansen är som vanligt drdenim (låga), finns inga andra jeans som är bättre dom är helt klart hur bra som helst enligt mig, och helst svarta såklart!
Och denna skjorta snodde jag från brorsans garderob faktiskt.


I won't let you go




For iväg på träningen och mjölksyran brände kan jag säga och kändes för jäkla tungt idag. Får se om jag orkar kliva upp i morgonbitti för ett morgon pass i bassängen innan skolan. Ska ta och räkna några tal i matten nu sen krypa ner i sängen och försöka somna någorlunda tidigt iallafall!




I remember when I first look into your eyes, it was like I was there heaven in the skies










mumssss!
Dagen har rullat på som vanligt, kännt mig hur glad och frisk som helst + lusse bak på hkn!
Får se om jag ska fara iväg själv på träningen och nöta lite längder känns som om det hade varit jäkulst skönt men har en massa plugg så får se hur det blir.

Dagens




Söndag




Fick verkligen kämpa mig upp idag för att fara iväg mot gudstjänsten, bara 9 gånger kvar då..
Men när man väl är där så är det inte så jobbigt iallafall.
Mitt schema för dagen ser väll ungefär ut såhär: pluggpluggplugg och ännu mer plugg så ska sätta igång nu och försöka få så mycket som möjligt gjort.


NEW YORK







En månad kvar idag, längtar som bara den!

This time was different, felt like i was just a victim, and it cut me like a knife when you walked out of my life









Vaknade vid 2 så känns som man har sovit bort hela dagen, hatar att sova bort dagarna! Denna lördag kommer jag bara vara hemma och tillbringa den med sam och sanna och se på lite film och bara mysa på. Mitt huvud och min hals värker som bara den och känner mig allmänt trött. Och att inte kunnat träna på en vecka nu gör mig galen..

Monki/ Hm







Lite godbitar från Monki och Hm ↑

If your sky is falling just take my hand and hold it











Har inte hunnit blogga någonting idag för har haft fullt upp hela tiden sen jag kom hem från skolan. Var iallafall med vanessa och sara efter vi slutat och gjorde bl.a lite kladdis. Resten av kvällen har jag umgåtts med sanna och sam med en massa prat, skratt, pizza och lite gottgott och även hunnit vara inne i stan hemma hos syrrans lägenhet. För er som inte visste så är sam och sanna mina syskon, 17 och 20! Har haft en väldigt bra fredag kan jag säga så nu kryper jag ner i sängen och tänkte orka se lite gossip girl innan jag somnar för har fått låna trean av elin nu så måste verkligen börja se den nuuu.

Dag 13





Vad jag hade på mig idag - ↑

Torsdag 1 December





Arkiv 2010
Hela dagen har varit helt upp och ner kan jag säga ena sekunden tårar, skratt, varit så jädrans arg, besviken osv.. Efter skolan var jag iallafall med mina 2 underbara vänner elin och vanessa, kan bara säga att ni är gode bra ni, kramar till er!
Har precis gjort bort lite läxor så ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Tänkte ta och fixa naglarna lite, ansiktsmask och en hårinpackning och sätta mig vid tvn med en kopp te i ena handen, låter helt bra efter denna dag, PUSS


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!