I don't mind If you don't mind


Modekungen

Hejsan, somsagt internet funkar inte alls men i morgon så kommer det funka förhoppningsvis för då höjs hastigheten på mitt bredband eller vad man då säger. Efter skolan var jag med elin en stund, och nu har jag precis kommit hem från brors första A-lags match riktigt skojj faktiskt! Imorgon blir det träning efter skolan hoppas jag på, för står inte ut att inte få träna känns hemskt.. Men vi höres imorgon, puss

Dagens


 
Jeans: Mind the bag // Tröja: Hm // Halsband: Gjort själv // Ring: Budapest

Kommer jag någonsin kunna lita på dig igen?

Hejsan, tänkte bara säga att mitt internet blir alltid väldigt dåligt såhär på kvällen vet ej varför, så det är därför jag inte bloggar så mycket men gör det då det går. Det funkar inte att ladda upp någon bild häller så det får bli ett litet tråkigt bildlöst inlägg men ajja, vi hörs imorgon.


Grab somebody sexy tell ‘em hey


Jeans: Mind the bag // Blus: Ginatricot // Ring: Budapest

Hej, har bara haft massa genomgångar och sånt idag på skolan, tråååk att bara sitta och lyssna hela tiden, men med alla galna/roliga personer som finns där så är det rätt så bra ändå!
Har ialla fall precis ätit lite middag och vet faktiskt inte vad ja ska göra nu kanske ringer någon rolig filur som vill hitta på något, men vi hörs senare, puss

Don´t worry be happy



Tjenare, internet har tjorvat hela kvällen så har inte kunnat bloggat någonting. Har inte gjort så mycket ikväll for ut och gick med benn i skogen med lite bra musiken i öronen great!
Får se vad som händer imorgon efter skolan, måste verkligen fara in till stan och hitta nått att ha på sig på fredag för då är det basement som gäller med olivia kulishh! Blir verkligen rastlös när jag är så förkyld och inte kan träna..
Bloggar mer imorgon, puss


You're so beautiful, so damn beautiful


Jeans: Mind the bag // Tröja: Hm // Halsband: Mammas // Ring: Glitter
Hej, slutade 14.10 idag, skönt! Får se vad man hittar på ikväll kan inte träna riktigt ännu är för förkyld för det men blir nog bara att vara hemma och gå ut med benn i det fina vädret som är, känns nästan som sommar faktiskt, riktigt härligt.

A drop in the ocean



Hej, känner att jag behöver lite frisk luft efter att ha suttit inne helatiden dom senaste dagarna så tänkte gå ut och gå en sväng med min hund. Tänkte också bara säga att ja kommer att ha varje vecka någon dag då jag visar någonting ur min garderob så håll utkik!

Dagens


I hate that i love you

Jag kommer aldrig glömma dom dagarna det bara var du och jag. Försöker att glömma dig nu, men hur jag än försöker så går det inte. Du sa att jag hittar nån som är mycket bättre än dig men jag är osäker på det, jagälskardig♥


2011-08-27



Hej, gjorde ett litet snabbt/slarvigt collage som ni ser. Snart blir det att slå på någon film och bara ha det myyys, puss!

Ett slut har alltid en början på något nytt



Hejsan, idag mår jag lite bättre, inga planer för dagen bara ta det lungt och vara hemma tror jag. Fixade lite med bloggen igår så det börjar sakta men säkert bli klart!

Vill ha!



Ska ta och köpa en pippi tröja eller så ber man farmor att ta och sticka en för dom är så jäkla snygga!

Ska hela vägen upp och följer min stig



Hejsan! Kom hem från abisko igår kväll, blev sjuk när vi var där feber och sånt inte så kul men de gick ganska bra ialla fall lite jobbigt när man skulle vandra hem igår med all packning och att ha feber, men det var bara att kämpa på! Idag blir det att bara sitta inne och mysa framför nån film eller nåt sånt och försöka bli frisk. Ska försöka att fixa klart bloggen också.

Snälla bli min igen


förra gången ja tältade med några, våran uppsättning av tältet var nog inte den bästa... haha.

Hejsan, första skoldagen avklarad, det var riktigt kul att få träffa alla igen! Nu blir det att fara och handla mat för imorgon bär det av till abisko med klassen där vi ska tälta och sånt, Kommer hem på torsdag. Blir nog inte att blogga nå mer just nu när inte bloggen är klar och ingen vet knappt om den häller men när allt är klart då jäklar!


21 augusti 2011

Hej, sista dagen på sommarlovet slutade mycket bra! varit i piteå med syster som sagt och vi for och fikade på ett café och bara myste på, sen kollat på brors hockey match. Imorgon blir det skola, känns lite hemsk men ska ändå bli riktigt kul att få träffa alla igen! det funkar inte att ladda upp bilder vet inte varför men ska fixa det imorgon. Godnatt!

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Hej, idag blir det att fara med syster till piteå för att se på min brors hockey match, så skippar att fara och se på fotbollen. Sen när man kommer hem blir det väll att försöka tagga igång till skolan imorgon, sommarlovet har verkligen gått riktigt fort men det har varit en grym sommar för mig ialla fall.
Jag vet min meny är typ en mil ner men vet bara inte hur man fixar det ännu men lovar att försöka fixa det eller få hjälp av någon som kan. Mitt internet är väldigt dåligt just nu, så det funkar tyvärr inte att ladda upp någon bild. Hörs senare ikväll!

21 augusti 2011





 Hej, testar väll på att blogga lite, tycker de verkar riktigt roligt men vi får väll se antingen så forsätter jag eller så är bloggning inget för mig, har aldrig bloggat förut så har inte direkt någon talang för detta! just nu fattar jag ingenting hur man gör med design och gör inlägg så de ser lite normalt ut, men försöker ta och lära mig hur allt funkar. Får försöka ta hjälp av någon som kan fixa lite snyggare design och allt sånt senare för såhär kan de inte se ut. Själv älskar jag och läsa andras bloggar men blogga själv det vet jag inte, vi får se hur det blir!

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!