I'm tired of holding on, when I know there's no use





image description
Har haft en väldigt härlig dag i måttsund med mamma och lillebrorsarn och åkt första åket för iår. Just nu sitter jag på bussen på väg in till stan för att möta upp Frida p och sen gå vidare till våran mormor och vi sover även där inatt!

 

 


-

image description
kvällen vart inte riktigt som planerad men iställe så har jag tillbringat den med Frida w och vi har precis kommit in från en härlig springtur så nu ska vi ta och traska iväg mot ica och köpa lite gosaker och hyra en film på det!
Imorgon bitti far vi iväg mot luleå, är halvt pank men något fint hoppas jag få med mig hem iallafall!

Allt fel när man trodde allt var rätt

Hade en super skön dag igår och tillbringade mesta delen utomhus med en springtur, en långpromis, suttit ute i solen och lyssnat på en massa bra musik och även hunnit fota litgranna också! Kvällen tillbringades hos ansa med 2 till härliga personer med lite film tittande och en massa skratt, bra dag! Har precis kommit hem så tänkte gå ut med hunden en sväng och försöka komma på bättre humör, dagen började inte bra helt enkelt...

 


Måndag


Dagen har varit hur bra som helst och blir bara ännu gladare då vädret är helt stört skönt och att inte behöva frysa ett dugg heller! Hade varit härligt att fara ut i spåret och åka nu, men har simning ikväll och lär nog bli ett lugnt pass för min del eftersom min axel och rygg värker som bara den just nu..

Söndag


Känns skönt att ha tävlat nu igen sen det var två årsen sist, är dessutom väldigt nöjd med det ena resultatet iallafall då det vart en första plats och sen en femte plats. Resten av kvällen ska jag lägga mig i soffan och se på wallander tror jag och även äta lite gosaker ifrån påsen man får efter man tävlat, gött!

2012-02-17

Stannade hemma ikväll och har bara myst på och sen suttit fastklistrad framför gossip girl hela kvällen. Hoppas på att klara mig från att bli magsjuk nu och kunna fara in till luleå till tävlingen imorgon. Själv har jag först tävling på söndag men Julia har en gren imorgon så blir bara att hålla tummarna och heja på henne imorgon. Efter det är klart far vi iväg till mjöfjärden och sover över där och sen är det tävlingsdax för mig med på söndag!

Fredag


Dagen har varit rätt så bra och allt, tills man får reda på att lillebrorsarn har fått magsjuka, NEEEEJ.... nä men usch vill verkligen inte bli smittad!! Och absolut inte nu när det är tävling och allt. Så egentligen skulle Julia komma hit och sova men det vart de inte, och ikväll tänkte vi fara iväg på KU några stycken, nå konfirmationgrej. Men får se hur det blir med det eftersom jag inte känner mig helt 100 just nu!

Torsdag


Gjort bort matteprovet nu idag och det gick verkligen åt skogen, usch..
 
Ikväll är det träning som gäller, tävling till helgen.. Gillar verkligen inte att tävla men vill ändå testa och se hur det går eftersom det var så längesen och sånt + att tjäna lite pengar!

Glaaaad


Sometimes it takes losing someone to realize what you've had





Alla hjärtans dag, hade gärnat tillbringat den på ett helt annat ställe än vid en bunt av skolböcker.. Ajja fått äta lite geléhjärtan iallafall.

Det som snurrar runt i skallen just nu är provprovprov, läxor och redovisningar som kommer komma inom två veckor... Men efter det är det iallafall sportlov!

-

Gårdagen vart inte som planerad men hade iallafall en bra dag, med lite hockeytittande med Viktor och Frida w, och sen så slaggade Frida p över här!

Har hunnit vara ute en sväng idag i finvädret som varit och sen sett på grabbarnas hockeymatch också. Och nu har jag precis kommit in från en liten promis med hunden och försökt ränsa lite tankar och sådant. Ser inte fram emot den här veckan kan jag då säga.. 2 st prov, tävling till helgen och bara helt nää. Ajja ska krypa ner i sängs nu och slå på lite bra musik och sen sova, puss

Fredag


Denna Fredag har väll varit sisådär, men dagen slutade iallafall rätt så bra och ikväll har jag bara varit hemma och myst på. Känner mig rätt så trött så ska krypa ner i sängen nu och slå på lite gg.
 
I morgon far jag iväg mot björns till Emil och sen senare på dagen blir det att kika på hockey, så lär bli en väldigt bra dag! puss

Tisdag


Precis kommit hem från konfaträffen och nu tänkte jag krypa ner i sängen och slå på lite gossip tills jag somnar, har dessutom fått låna fjärde säsongen av elin nu, super!

Har inte riktigt tid just nu för att blogga heller, och då man har tid över så vill jag inte sätta mig vid datorn mer än vad jag gör för då fastnar jag i evigheter och glömmer bort allt som jag egentligen borde göra som plugg och allt sånt men gör det då jag har lust och hinner och såå.

Söndag


Hade en super bra kväll igår med brudarna kan ja säga! Med en massa girltalk, musik och dans, anden i glaset ja osv..
 
Skulle egentligen på gudstjänsten nu på morgonen men ingen av mina vänner här i sävast verkar vara vakna just nu så antar att ingen ska så har krypt ner i sängen igen och tänkte slå på en film. Har inga planer för dagen så det blir nog bara att vara hemma, och har dessutom börjat bli rätt så förkyld..

trust is like a paper, once it's crumpled it can't be perfect again




Tar och kryper ner i sängen och slår på ett avsnitt av gossip. Imorgon kommer jag tillbringa dagen med Vanessa och sen på kvällen blir det kanske att fara och va med Emil, om inte så blir det en liten fest hos Ansa med tjejorna! Lär bli en bra dag hur som helst, puss

-

Dagen har väll varit sådär kännt mig gråtfärdig och sur till och från, måste lära mig och släppa taget om saker och ting och gå vidare. Men med mina två underbara vänner i elevefiket så blir man ändå rätt så glad! Och fått äta en massa tårta och sånt gott har inte varit helt fel, men tanken att man bara tränat en gång den här veckan känns mindre bra då.
 
Denna fredagkväll har jag lust att bara vara hemma och inte göra ett dugg, bara ta det lugnt och se på någon film eller så blir det nog.

Kastar ut det sista som finns kvar av dig i mitt liv, tackar för tiden vi haft men fuck allt du sagt







Vart ingen träning ikväll eftersom inte Julia kunde, så har bakat två tårtor till morgondagen med Elin och bara tagit det lugnt. Resten av kvällen kommer väll se som den gör nu, med datorn i famnen och försöka bli på bättre humör med lite bra musik!

Elevfiket


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!